My space within their space

The little library on the landing of the stairs…
Stairs is no longer just for circulation purposes…
It changes its history by just projecting the stairs landing space out of the box…
Projected space makes you feel belonging…

Aesthetically it is just an extension of a landing…
Emotionally it is a corner of personal space…

june11_2017marcus beach house-stairs landing
Photograph © Christopher Frederick Jones

Who wouldn’t want to spend some high tea reading time on the little cozy area?
Cheers~

Technically, polycarbonate translucent skin acting as an atmosphere transformation trick… The atmosphere of the home changes with the time, the weather, the nature… Would never feeling like staying in a box up space…

It is well protected but at the same time responding to the natural surroundings…

-kj-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s